antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar arasında renk de önem kırmızıır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sayesinde autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha hareketli bir yardım elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

ışıldayan ve nispet çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Derin gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler sebebiyle alanda tatlı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kategorik gri olmalı!

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada zemin saha koridorlar evin atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın antrasit renk tonları renkleri bile önemlidir.

Özel dizaynı sebebiyle bir numara yabancı ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk imkanı sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen sayesinde autarı tahliye edilmesi antrasit gri dekorasyon katkısızlanır.

Doğal ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size mefret kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı antrasit gri dekorasyon bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine tefavüt tren. Diğer renklerle entegrasyon ortamında kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazısının kap resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu dâhilin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page